Januari 2013

2 Januari 2013

Iedereen een heel gelukkig nieuwjaar gewenst!

Bij aankomst in Nederland konden we nog even genieten van sneeuw en vrieskou, maar de laatste tijd is het vooral nat en grijs. Hopelijk komt er  nog een schaatsperiode voordat we weer afreizen naar warmere streken

Thuis is het alsof we nooit weg zijn geweest. We zijn blij om familie, vrienden en bekenden weer te zien. Gezellig hoor!!  Bassie, de zwarte kater die nu bij de achterburen woont, vindt het blijkbaar ook gezellig. Hij komt in elk geval steeds over de vloer. Het blijft een grappig beest, maar we sturen hem tegenwoordig wat vaker terug naar huis. Het is niet de bedoeling dat hij weer hier komt wonen.

De abonnementen voor internet en TV zijn vorig jaar opgezegd. Dankzij buurman Henk hebben we gelukkig een goede tijdelijke internetvoorziening, en voor televisie behelpen we ons met Ned 1, 2 en 3 via Digitenne. Meer heb je eigenlijk niet nodig. 

We hoeven niet veel te doen. Ik heb wel wat dingen voor de boot opgescharreld, zoals onderdelen voor de oude autohelm en een goede Wifi antenne. Dat gaat hier thuis dankzij een goede internetverbinding en het ontbreken van een taalbarriere toch makkelijker.